اطلاعات بی نظیر در مورد ثبت سفارش واردات با توضیحات دقیق

کاتالوگ و بروشور : این مدارک به گمرک و دیگر مراجع مرتبط ارائه میشوند تا اطلاعات بیشتری در مورد محصولات و خدمات مرتبط با کالاها فراهم شود.

سپس، گمرک درخواست کوتاژ را بررسی کرده و اطلاعات آن را تایید میکند. پس از تایید، گمرک کوتاژ اظهارنامه را صادر میکند که این اطلاعات باید در زمان ترخیص کالا توسط واردکننده ارائه شوند.

ترخیص کالا از گمرک بندر عباس و کارهای گمرکی بندرعباس برای کالا هایی که قابلیت فاسد شدن را دارند در گمرک های این شهر باید که در کوتاه ترین تایم ممکن انجام گیرد. چرا که وضعیت آب و هوایی گرم و مرطوب این بخش می تواند خسارت های فراوانی به کالا ها وارد کند و هزینه نگهداری بالایی را برای کانتینر های یخچالی ایجاد کند. پس وجود ترخیص کار با تجریه و با استعداد می تواند پروسه تشریفات گمرکی و ترخیص کالا را سریع تر کند. دو گمرک شهید رجایی و گمرک شهید باهنر، گمرک های فعال و تمام وقت گمرک بندر عباس هستند که به خاطر موقعیت ویژه ای که دارند این بندر را به بخش ویژه اقتصادی کشور تبدیل کرده اند.

اصل کارت بازرگانی، اصل کارت ملی، کپی تمامی صفحه های کارت بازرگانی، کپی صفحه کارت ملی مربوط به صاحب کالا

در فرایند واردات رسمی کالا، بعد از نهایی شدن ثبت سفارش و جهت دریافت مجوز خرید ارز، بازرگان میبایست نسبت به ارائه درخواست تخصیص ارز در سامانه جامع تجارت بپردازد.

اگر به صورت ارزش کالا و هزینه ثابت محاسبه شود به آن تعرفه مختلط می گویند.

در صورتی که برای پرداخت به فروشنده خارجی، تسهیلات دریافت خواهید کرد باید در این فیلد محل تسهیلات را مشخص کنید؛ در غیر این صورت باید مقدار «بدون تسهیلات» را انتخاب کنید.

مطالعه بخش دوم مقاله “راهنمای درخواست تخصیص ارز وارداتی”

در این مرحله از مراحل ترخیص کالای وارداتی از گمرک، یک مبلغی از سوی گمرک تعیین می شود که صاحب کالا می بایست آن مبلغ را به صورت فیش نقدی به حساب گمرک واریز نماید. حال فیش را دریافت کرده و پروانه سبز گمرکی را برای او صادر می نمایند.

کالاهایی مثل مواد فاسد شدنی یا شکستنی که تجهیزات کافی برای نگهداری آنها در گمرک وجود ندارد حمل یکسره بهترین روش برای وارد کردن آن ها است.

واردکننده در ابتدا درخواست کوتاژ اظهارنامه را از گمرک مربوطه ثبت میکند، که میتواند بهصورت الکترونیکی یا حضوری ارسال شود. این درخواست شامل جزئیاتی از جمله نوع کالا، مقدار، کشور مبدأ و سایر اطلاعات مرتبط با واردات است.

حق ترخیص: این هزینه مرتبط با امکانات و خدماتی است که گمرک برای ترخیص کالا ارائه میدهد. این هزینه نیز بر اساس ارزش گمرکی کالا محاسبه می گردد.

هنگامی کالا به گمرک وارد می گردد در سه اطلاعات بیشتر مسیر گمرکی (سبز، زرد، قرمز) قرار میگیرد. برای مثال کالاهایی که در مسیر سبز قرار میگیرند، با سرعت بیشتری ترخیص میشوند و زمان کمتری را برای فرایند گمرکی در بر میگیرند. درحالیکه کالاهایی که به ترتیب در مسیر زرد و قرمز قرار میگیرند، نیاز به زمان بیشتری برای ترخیص کالا از گمرک دارند.

مراحل ترخیص کالا از گمرک شهید رجایی بندر عباس از صفر تا صد

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *